Activiteiten

Als installateur verzorgt Jespers een multidisciplinair pakket aan diensten op het gebied van klimaatinstallaties, sanitaire installaties, elektrotechniek en service & onderhoud.

Groot voordeel hiervan is dat opdrachtgevers slechts met één partij aan tafel zitten en dat de diverse trajecten naadloos op elkaar kunnen worden afgestemd. Bovendien draagt Jespers de verantwoordelijkheid voor de coördinatie tussen de partijen en worden eventuele knelpunten intern afgehandeld.

Technisch oog voor detail


U vindt bij Jespers een goed geolied team dat dankzij een integrale aanpak ieder project – hoe complex of omvangrijk ook – perfect weet uit te voeren. Dankzij een eigen afdeling voor advies, ontwerp, calculatie, installatie en service & onderhoud kunnen wij in ieder bouwteam vanaf de eerste fase tot na ingebruikneming een waardevolle bijdrage leveren. Ook beschikken onze specialisten van de diverse vakdisciplines over de benodigde technische diepgang waardoor de nieuwste technieken en energiebesparende middelen veelvuldig door ons worden toegepast.

Kiest u voor Jespers, dan kiest u voor een multidisciplinaire aanpak met een technisch oog voor detail.

Click Here

Verwarming

Click Here

Duurzame energie

Click Here

Sanitair

Click Here

Ventilatie

Click Here

Airco

Click Here

Service & Onderhoud