Activiteiten – verwarming

Om optimaal te kunnen leven en werken is een optimaal binnenklimaat van belang. Verwarming is hier ongetwijfeld het belangrijkste onderdeel van. Je woning verwarmen kan op verschillende manieren. Je kan gebruik maken van diverse warmtebronnen en van een aantal verschillende technieken, die de warmte doorheen jouw woning of bedrijf transporteren.

Welke techniek het meest geschikt is, is afhankelijk  van de aard van je woning of bedrijf en je persoonlijke verwachtingen. Onze specialisten helpen je graag verder!

Conventionele verwarming


Uitgevoerd voor zowel gas, propaan als mazout kunnen wij een breed gamma aanbieden aan mogelijke oplossingen voor elke situatie. Noodzaak voor elke goedwerkende installatie is de perfecte communicatie tussen regelapparatuur en de warmtebron.

Radiatoren en convectors


Radiatoren en convectors zijn nog steeds veruit de populairste verwarmingslichamen. Zowel bij radiatoren als convectors (eventueel inclusief DBE) heb je enorm veel variatie inzake afmetingen, types en manieren van uitvoering en mogelijke afgiftes hiervan.

Vloer- en wandverwarming


Vloerverwarming is niet alleen een esthetisch, maar ook een behaaglijk systeem. Het resulteert voor 100 % in stralingswarmte. Bovendien is vloerverwarming ook energiezuining. Lage temperatuurverwarming is de afgifte van de toekomst. Het vergt nagenoeg geen onderhoud en doet evenmin stof circuleren in de woonkamer. Indien de transmissie van de vloerverwarming niet toereikend is, kan het systeem uitgebreid worden met wandverwarming.