Activiteiten – airco

Airconditioning verzekert het comfort door een constante temperatuur te creëren. De jongste jaren zijn de toestellen prijsvriendelijker geworden en is bovendien het uitzicht verbeterd en het aantal geproduceerde decibels fors gedaald.

Airconditioning is een systeem dat de lucht in een kamer afzuigt, door een koelbatterij stuurt en terug de kamer in blaast. Hierdoor wordt een constante temperatuur gecreëerd en wordt de vochtigheidsgraad verlaagd.

Wij werken met een vaste partner om dit te realiseren.

Radiatoren en convectors


Uitgevoerd voor zowel gas, propaan als mazout kunnen wij een breed gamma aanbieden aan mogelijke oplossingen voor elke situatie. Noodzaak voor elke goedwerkende installatie is de perfecte communicatie tussen regelapparatuur en de warmtebron.

Conventionele verwarming


Radiatoren en convectors zijn nog steeds veruit de populairste verwarmingslichamen. Zowel bij radiatoren als convectors (eventueel inclusief DBE) heb je enorm veel variatie inzake afmetingen, types en manieren van uitvoering en mogelijke afgiftes hiervan.

Vloerverwarming


Vloerverwarming is niet alleen een esthetisch, maar ook een behaaglijk systeem. Het resulteert voor 100 % in stralingswarmte. Bovendien is vloerverwarming ook energiezuining. Lage temperatuurverwarming is de afgifte van de toekomst. Het vergt nagenoeg geen onderhoud en doet evenmin stof circuleren in de woonkamer. Indien de transmissie van de vloerverwarming niet toereikend is, kan het systeem uitgebreid worden met wandverwarming.