Activiteiten – service & onderhoud

Ook na ingebruikneming van installaties is Jespers de juiste partner met een breed pakket aan diensten op het gebied van service & onderhoud. Onze gekwalificeerde, technische monteurs beheren en verzorgen inspecties, controles en (preventief) onderhoud aan tal van installaties voor klimaat, sanitair en elektrotechniek. Ook zijn zij gespecialiseerd in het traceren en snel verhelpen van storingen en defecten. U kunt daarbij rekenen op een betrouwbare en een slagvaardige aanpak, want onze monteurs streven ernaar het oponthoud zo kort mogelijk te houden. Ook is Jespers de juiste partij voor het opstellen en uitvoeren van het totale onderhoudsbeleid binnen uw organisatie.

Uw cv ketel dient regelmatig gecontroleerd te worden op een goede werking en veiligheid. Goed onderhoud voorkomt niet alleen onverwachte storingen, maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Deze slijtage zal ook een hoger energieverbruik tot gevolg hebben.

Door een regelmatige controle te laten plaatsvinden, worden eventuele cv-ketel problemen vroegtijdig gesignaleerd en kunnen wij deze voorkomen, zodat u niet in een koud huis komt te zitten. CV-ketel onderhoud is dus erg belangrijk.

Voor het onderhoud van uw cv-ketel op gas bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Zo geniet je steeds van een cv-ketel in top-conditie aan een vooraf afgesproken prijs. Kijk hier voor meer info.

Het onderhoud van uw centrale verwarming wordt conform de nieuwe wetgeving uitgevoerd. Wij zijn Erkend Technicus gas en bezorgen u na het onderhoud het wettelijke reiniging- en verbrandingsattest.

Voor het onderhoud van uw warmtepomp bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Zo geniet je steeds van een warmtepomp in top-conditie aan een vooraf afgesproken prijs. Kijk hier voor meer info.

Voor het onderhoud van uw mechanische ventilatie bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Zo geniet je steeds van een installatie in top-conditie aan een vooraf afgesproken prijs. Kijk hier voor meer info.

Voor het onderhoud van meerdere installaties in één contract kan U altijd contact opnemen voor een passende offerte, als ook het onderhoud van een oliebrander blijft nog steeds mogelijk. Gelieve hiervoor  het aanvraag formulier op deze website in te vullen op telefonisch contact op te nemen met onze afdeling service.

Daarnaast hebben wij een 24u/7 servicedienst voor uw dringende storingen:
BE +32 14 69 91 25
NL +31 13 507 73 26

Bent u nog geen klant en wil u toch van onze diensten gebruik maken? Natuurlijk kan dat! Als u het contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Algemene voorwaarden.

Aanvraag service & onderhoud

Mail ons hier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt ons natuurlijk ook bellen:
BE +32 14 69 91 25
NL +31 13 507 73 26

Ik wil graag een storing melden

Meld hier de storing en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U kunt ons natuurlijk ook bellen:
BE +32 14 69 91 25
NL +31 13 507 73 26

Neem een onderhoudscontract

Kies voor een onderhoudscontract voor uw toestel. Zo kunnen eventuele problemen sneller opgespoord en voorkomen worden.

Bekijk ze hier

Radiatoren en convectors


Uitgevoerd voor zowel gas, propaan als mazout kunnen wij een breed gamma aanbieden aan mogelijke oplossingen voor elke situatie. Noodzaak voor elke goedwerkende installatie is de perfecte communicatie tussen regelapparatuur en de warmtebron.

Conventionele verwarming


Radiatoren en convectors zijn nog steeds veruit de populairste verwarmingslichamen. Zowel bij radiatoren als convectors (eventueel inclusief DBE) heb je enorm veel variatie inzake afmetingen, types en manieren van uitvoering en mogelijke afgiftes hiervan.

Vloerverwarming


Vloerverwarming is niet alleen een esthetisch, maar ook een behaaglijk systeem. Het resulteert voor 100 % in stralingswarmte. Bovendien is vloerverwarming ook energiezuining. Lage temperatuurverwarming is de afgifte van de toekomst. Het vergt nagenoeg geen onderhoud en doet evenmin stof circuleren in de woonkamer. Indien de transmissie van de vloerverwarming niet toereikend is, kan het systeem uitgebreid worden met wandverwarming.