Activiteiten – sanitair

U wilt uw badkamer een nieuw gezicht geven? Bij Jespers vindt u de meest uitgebreide waaier aan sanitaire producten, ook kunnen wij de volledige renovatie voor u uit handen nemen.

Een bezoek aan de showroom van onze groothandel laat zich het beste verwoorden als een ontdekkingstocht, een inspiratiebron voor iedereen die vindt dat een badkamer veel meer is dan hygiëne alleen. Het is uw persoonlijke ontspanningsruimte, een kamer om te koesteren. Ons brede aanbod nodigt u uit om uw dromen waar te maken.

uiteraard vindt u badkamers die passen bij de mogelijkheden voor de gemiddelde woning. Alle opstellingen hebben een eigen stijl en u heeft steeds de keuze uit diverse prijs- en uitvoeringsniveaus.

Hiernaast verzorgen wij ook sanitaire installaties van grote gebouwen en projecten zoals scholen, appartementsgebouwen, openbare gebouwen, woonprojecten en meer.

Dit gaat dan om het installeren van:

  • aanvoerleidingen en afvoerbuizen
  • sanitaire toestellen
  • brandleidingen
  • regenwaterrecuperatie
  • hemelwaterafvoer
  • drukverhogers
  • waterontharders

Radiatoren en convectors


Uitgevoerd voor zowel gas, propaan als mazout kunnen wij een breed gamma aanbieden aan mogelijke oplossingen voor elke situatie. Noodzaak voor elke goedwerkende installatie is de perfecte communicatie tussen regelapparatuur en de warmtebron.

Conventionele verwarming


Radiatoren en convectors zijn nog steeds veruit de populairste verwarmingslichamen. Zowel bij radiatoren als convectors (eventueel inclusief DBE) heb je enorm veel variatie inzake afmetingen, types en manieren van uitvoering en mogelijke afgiftes hiervan.

Vloerverwarming


Vloerverwarming is niet alleen een esthetisch, maar ook een behaaglijk systeem. Het resulteert voor 100 % in stralingswarmte. Bovendien is vloerverwarming ook energiezuining. Lage temperatuurverwarming is de afgifte van de toekomst. Het vergt nagenoeg geen onderhoud en doet evenmin stof circuleren in de woonkamer. Indien de transmissie van de vloerverwarming niet toereikend is, kan het systeem uitgebreid worden met wandverwarming.