Bedrijf – visie

Wij zijn een dynamisch bedrijf, met achterliggend een schat van ervaring, dat zorgt voor oplossingen op maat inzake HVAC in het algemeen. Gespecialiseerd in verschillende takken, zowel voor openbare werken, kleine als grote ondernemingen of particulieren.

Wij hebben alles in eigen beheer: van algemene leiding, calculatie tot projectopvolging, technisch tekenaar, administratie en boekhouding, werfopvolging en service dienst.

Vanaf offerte tot en met uitvoering opteren wij voor duidelijkheid en communicatie. Concreet overleg met opdrachtgevers over de wensen alvorens de bouw start, om het daarna kort op te volgen en het technisch en bouwkundige te verwezenlijken.

Radiatoren en convectors


Uitgevoerd voor zowel gas, propaan als mazout kunnen wij een breed gamma aanbieden aan mogelijke oplossingen voor elke situatie. Noodzaak voor elke goedwerkende installatie is de perfecte communicatie tussen regelapparatuur en de warmtebron.

Conventionele verwarming


Radiatoren en convectors zijn nog steeds veruit de populairste verwarmingslichamen. Zowel bij radiatoren als convectors (eventueel inclusief DBE) heb je enorm veel variatie inzake afmetingen, types en manieren van uitvoering en mogelijke afgiftes hiervan.

Vloerverwarming


Vloerverwarming is niet alleen een esthetisch, maar ook een behaaglijk systeem. Het resulteert voor 100 % in stralingswarmte. Bovendien is vloerverwarming ook energiezuining. Lage temperatuurverwarming is de afgifte van de toekomst. Het vergt nagenoeg geen onderhoud en doet evenmin stof circuleren in de woonkamer. Indien de transmissie van de vloerverwarming niet toereikend is, kan het systeem uitgebreid worden met wandverwarming.