Projectadvies

Wij adviseren u graag


Jespers biedt klimaatoplossingen voor grote projecten (openbare aanbestedingen, vastgoedontwikkeling, ….) maar wij realiseren ook kleinere en particuliere projecten.

Hvac installaties zijn verantwoordelijk voor de helft van het energieverbruik van een gebouw. Hier kunnen duurzame installaties nog echt het verschil maken op de energiefactuur en voor de globale CO²-vermindering. Daarom maken wij bij grote projecten bewuste keuzes omtrent duurzaamheid, comfort en budget.

Een vlotte samenwerking met alle betrokken partijen is de basis voor een geslaagd project. Onze betrokkenheid bij het project loopt van de aanvang van het project, tot de ingebruikname en zelfs nadien voor de technische service.

Elke fase in het bouwproces vraagt een nauwkeurige planning en een correcte uitvoering. Dit realiseren we met gedetailleerde bouwplannen, multidisciplinaire monteurs en een betrouwbaar projectmanagement. Wij laten niets aan het toeval over, zodat de kans op onverwachte situaties tot het minimum wordt herleid.